Arun Bewust aanraken

Arun betekent: universele harmonie. Zijn oorsprong bevindt zich in Rebalancing. Daar waar je bij Rebalancing de ruimte en vloeibaarheid gaat ontdekken, is die bij Arun al inherent aanwezig.

Het veld van liefde neemt je mee de diepte in. Het wordt ook wel het “elektromagnetische veld genoemd. Het leert je dat je lichaam een vibrerend energetisch veld is, sluit niets uit, is getuige, kijkt, luistert en voelt.

Zowel de liggende als de werkende heeft een meditatieve houding. Het onderscheid tussen beiden valt weg, eenheid wordt voelbaar waarneembaar. De straling in het zijn is waar je niet meer vanaf kan en wil. Alle essentiële kwaliteiten van de mens kunnen hier ervaren worden. Compassie, kracht, wil, stilte, zijn, vreugde, energie, vloeibaarheid, kwetsbaarheid, levendigheid. Ze zijn onbegrensd en een feest om je verdere leven vorm te geven. Het is de essentie of prana die geraakt wordt. De overgave hieraan wordt compleet en je viert het leven in het lichaam.

Werkwijze

Buddha: elke aanraking heeft visuele en niet visuele frequenties.

Er is de neutrale en verstilde aanraking, de lichte en sensitieve druk, het rekken, comprimeren, strekken en strijken, en het driedimensionale aanraken, het palmeren van de meridianen. En er is het ritmische en vloeiende van de aanraking die het lichaam herkent als zijn ware natuur.

Alle technieken en grepen uit Rebalancing worden meegenomen. Elke aanraking is uniek en ontvouwt zich in het nu.

Arun bestaat uit meerdere sessies om de diepte gaandeweg te ervaren. De sessies duren gemiddeld anderhalf uur.