Rebalancing: van Denken naar Voelen naar Zijn

Rebalancing wordt ook wel diep lichaamswerk genoemd. Je wordt uitgenodigd om wie jij nu bent te gaan ontdekken. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel wordt je meegenomen. Het is een vaak pittige reis naar binnen. Dat wat je nooit wou zien, kan nu verschijnen. Het begrip hierover lijdt gaandeweg tot meer helderheid en duidelijkheid en openheid. Wat zich in het denken heeft geworteld, wordt vertaald in het lichaam. Hoe ruimhartiger het denken, hoe ruimer het lichaam zich voelt.

In onze dagelijkse bestaan loopt het denken vaak voorop, het lichaam, bungelt erachteraan, kan vaak niet mee, krijgt geen of de verkeerde aandacht en wordt ziek, moe en uitgeput. In Rebalancing draaien we dat om, stapsgewijs, met warme aandacht en zonder tijdsdruk. We herstellen dus letterlijk de ruimte die je lichaam van nature is en nodig heeft. De vrijmoedigheid die dan geleefd wordt is een genot om te ervaren.

Rebalancing Nederland

Rebalancing praktijk Rein Lauwaert is aangesloten bij Rebalancing Nederland. Alleen gediplomeerde rebalancers en zij die een erkende Rebalancing opleiding volgen kunnen lid worden van Platform Rebalancing Nederland.

Bekijk hier het profiel van Rein Lauwaert.

Opleiding Rebalancing

De Rebalancing Opleiding is geregistreerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Dit betekent dat de Opleiding de door het CRKBO gehanteerde instellingsaudit met positief resultaat heeft afgerond.

CRKBO_Instelling